AcasăSPORTJudecator CCR: "am fost interceptat cu autorizatie de la Inalta Curte"

Judecator CCR: „am fost interceptat cu autorizatie de la Inalta Curte”

Petre Lazaroiu, judecatorul Curtii Constitutionale care facuse, recent, dezvaluiri despre discutia avuta cu consilierul prezidential Simina Tanasescu, a anuntat de aceasta daca ca „stie sigur” ca in urma cu 8 ani a fost interceptat.

In prima faza, magistratul a explicat cum a aflat, in aprilie 2011, ca ar fi interceptat in baza unui mandat si cum ar fi ajuns sa se intample acest lucru. „Stiti ca eu in 2011 eu am fost interceptat cu autorizatie de la Inalta Curte, (…) pe siguranta nationala, da. Il interceptau pe Borbely (fostul ministru al Mediului -n.n) avea el atunci o problema (…) si eu voiam sa cumpar o cabana de vanatoare pe undeva prin Covasna (…) si l-am intrebat (…) probabil ca el fiind interceptat, ca stiti cum e esti interceptat si toti cu care vorbesti sunt si ei interceptati (…) am cazut acolo in plasa interceptarilor”, a dezvaluit seara trecuta judecatorul Lazaroiu la Antena3.

„Nici pana-n ziua de azi nu mi-au spus vreodata ca am fost interceptat (…) Stiu sigur, nu ca sunt convins”, a mai subliniat judecatorul CCR.

sursa foto: captura Antena3

204 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tatae mai dati si voi la pensie ca sunteti de pe vremea lui Molotov in industrie ? ?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger