AcasăRecomandariJucatorii sunt convinsi: Copos revine la Rapid in septembrie!

Jucatorii sunt convinsi: Copos revine la Rapid in septembrie!

Guvernarea de o vara a cuplului Zamfir-Cristescu se va incheia pe 13 septembrie, data la care clubul giulestean trebuie sa se prezinte la Tribunalul Bucuresti cu dosarul de reorganizare judiciara a societatii „FC Rapid SA”, aflata in stare de insolventa.

George Copos se pregateste sa le ia puterea lui Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu

Vanzarea Rapidului din vara n-a fost altceva decat o delegare a responsabilitatii catre afaceristii Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir; in niciun moment nu s-a pus problema ca George Copos sa cedeze clubul definitiv celor doi amici ai sai, sustin jucatorii din Grant dupa cele doua luni de domnie tartaseasca. Astfel, ca un Mare Maestru al Scamatoriilor Contabile si Suveran peste Ingineriile Financiare, Copos este asteptat, luna viitoare, sa scoata din joben acte ce dovedesc fara putinta de tagada dreptul sau de proprietate asupra a tot ceea ce inseamna Fotbal Club Rapid Bucuresti. „Cred ca nea George a vrut o vara linistita, dupa tot balamucul cu insolventa si procesele alea”, chicotesc veteranii vestiarului giulestean.

Negocierile cu Ghita au existat

Cat timp Cristescu si Zamfir s-au jucat de-a patronii, Copos a avut timp berechet la dispozitie sa caute cumparatori cu adevarat capabili sa preia o echipa de fotbal. Sunt informatii ca negocierile cu Sebastian Ghita nu numai ca au existat, dar nu s-au sistat deloc, insa proprietarul grupului „Asesoft” doreste discretie maxima in privinta implicarii sale la Rapid.

Masonul Cristescu, injurat de fani…

Nicolae Cristescu

Prezenti luni seara la mitingul de protest din fata sediului LPF, aproximativ 100 de suporteri rapidisti l-au luat la tinta pe Nicolae Cristescu. Nemultumiti de inactivitatea acestuia in fruntea clubului Rapid si dovedind inca o data prezenta de spirit, „ultrasii” i-au strigat masonului: „Tarane din Tartasesti/ Tu n-ai fata de Giulesti” si „Cristescu si cu Zamfir/ Atarna la Dragomir”. Este pentru a doua oara in ultimele zile cand galeria rapidista il ia-n vizor pe Nicolae Cristescu, dupa scandarile de la meciul amical cu Juventus Colentina, disputat sambata.

… si luat peste picior de jucatori

Adrian Zamfir

Se pare ca Nicolae Cristescu nu mai are nici sprijinul vestiarului, acolo unde a ajuns subiect de gluma pentru jucatori. „Iar vine la noi ala cu sobolanul sub nas”, se amuza fotbalistii pe seama mustatii stufoase a masonului Cristescu. De altfel, la club, activitatea manageriala a afaceristului din Tartasesti se rezuma la asigurarea serviciului de catering. Persoane prezente la tribuna oficiala la partida cu Viitorul Constanta povestesc ca, prin minutul 60, Nicolae Cristescu ar fi renuntat la urmarirea partidei pentru a supraveghea/ coordona debarasarea bufetului, produsele neconsumate (apa, sucurile etc) fiind redirectionate spre Hanul Vlasia, proprietate personala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.723 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger