AcasăSPORTJucatorii Stelei, sedinta cu "parintii"

Jucatorii Stelei, sedinta cu „parintii”

Mihai Costea si Alex Bourceanu, pregatindu-se de antrenament

Ieri, la primul antrenament de dupa inlaturarea lui Ilie Stan, au fost prezenti atat patronul, cat si noul manager general. Bagati doua ceasuri in sedinta, jucatorii au iesit pe teren convinsi ca titlul este ca si castigat.

Mihai Costea si Alex Bourceanu, pregatindu-se de antrenament

Zi plina de evenimente la Steaua ieri, cand Mihai Stoichita si-a facut intrarea pentru a treia oara pe poarta complexului din Ghencea in calitate de antrenor principal. „Lippi” i-a chemat dis de dimineata pe jucatori la stadion (ora 8.45), insa sedinta de pregatire propriu-zisa a inceput cu doua ceasuri intarziere, decizie hotarata de Gigi Becali. Insotit de managerul Mihai Stoica, patronul le-a tinut „razboinicilor” un discurs mobilizator, menit sa readuca spiritul de lupta printre fratii Costea si coechipierii. Si MM s-a inscris la cuvant, „cel mai bun conducator de club din Romania” avand un singur mesaj pentru fotbalisti: „Baieti, m-am intors la Steaua pentru voi, sunteti cei mai buni!”. Obiectivul asumat de Stoichita este castigarea campionatului, iar cel al lui MM Stoica – sa nu se mai certe cu nimeni la club. Dupa 23 de etape, Steaua ocupa locul 4, cu 42 de puncte, opt mai putine decat liderul CFR Cluj.

Ilie Stan si-a strans lucrurile si a plecat

In timp ce Gigi Becali si MM Stoica il prezentau echipei pe Mihai Stoichita, demisul Ilie Stan urca treptele tribunei oficiale de la stadion, indreptandu-se spre biroul sau. Si-a strans toate lucrurile in doua cutii si a plecat in graba din Ghencea, evitand, astfel, sa dea ochii cu Stoichita, dar mai ales cu „amicul” MM. Marti seara, in direct la DigiSport, Stoica a insinuat faptul ca Stan a bramburit total alcatuirea primului „11” pentru partida cu Gaz Metan, gresind chiar si schimbarile din timpul meciului: „I-a scos pe cei mai buni de pe teren, Rusescu si Tanase, si i-a introdus pe Machado, respectiv Florin Costea, care nu s-au evidentiat cu nimic. El a preluat Steaua la 3 puncte de CFR si a lasat-o la 8. A mai si fost eliminat din Cupa de Poli Timisoara, din «B»”.

Antrenament de cinci stele

La prima sedinta din cel de-al treilea mandat al sau, Mihai Stoichita (ajutat de „secundul” Leontin Toader) s-a intrecut pe sine. Sub privirile multumitoare ale patronului Gigi Becali, cel supranumit „Lippi” a facut uz de toate secretele sale intr-ale meseriei, incantandu-i atat pe jucatori, cat mai ales pe seful cel mare. Ca fapt divers, la antrenamentul de ieri a participat si Andrei, fiul in varsta de 15 ani promovat de Ilie Stan la echipa mare.

Galeria lui Mustata vrea bani mai multi

Readucerea lui Mihai Stoichita pe banca Stelei i-a scos din sarite pe suporteri, fanii de la Peluza Nord amenintandu-l pe Gigi Becali ca va fi, din nou, contestat de tot stadionul la meciurile din Ghencea. „Stoichita e roata de rezerva a lui Gigi. Il vom contesta permanent. Noi vom incuraja echipa ca pana acum, dar domnul Stoichita va avea parte de un tratament diferit, precum cel de care are parte domnul Dragomir. Nu avem de ce sa discutam cu el, nu ne intereseaza. Nu stiu ce cauta acum la Steaua, sa ne promita ca ia campionatul, dupa ce data trecuta nu a facut nimic. Am inteles ca a venit cu un secund care a fost pe la Dinamo, cu antrenor de portari de la Rapid, mai lipseste sa vina si Fane Tira, asa cum se aude”, a declarat Gheorghe Mustata, liderul galeriei „ros-albastre”. Totusi, din cate se zvoneste, revolta PN are, de fapt, la baza dorinta sefilor de galerie de a primi mai multi bani de la patronul Becali.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger