AcasăSPORTJucatorii Stelei fac scandal

Jucatorii Stelei fac scandal

Tiberiu Balan a fost "sters" in amicalul cu Legia Varsovia

Antrenorul Ilie Stan trebuie sa rezolve situatia tensionata ivita in vestiar si asta in contextul in care patronul Gigi Becali se declara ingrijorat de jocul prestat.

Tiberiu Balan a fost "sters" in amicalul cu Legia Varsovia

Marti seara, la scurt timp dupa consumarea meciului amical cu Legia Varsovia (scor 2-1), patronul Stelei si-a exprimat nemultumirea fata de evolutia echipei pregatite de Ilie Stan: „Nu se leaga pasele, parca nu sunt asa cursive. Cred si sper ca problema tine de faptul ca baietii nu au jocuri in picioare. Totusi, zic ca Steaua este ok pentru ca dupa doua partide le-a castigat pe amandoua. In trecut, faceam egaluri, dar uite ca acum am castigat clar. Se vede forta echipei”.

Dar, asta nu este singura problema a staff-ului tehnic. Antrenorul trebuie sa-i impace intr-un fel si pe nemultumitii Machado, Parvulescu si Tibi Balan, fotbalisti lasati in afara lotului pentru duelurile din Europa League. In plus, Balan s-a plans si de sistemul tactic 4-2-3-1 folosit de Ilie Stan, in care fostul coordonator de joc al Sportului Studentesc este pus sa evolueze pe partea dreapta a liniei de mijloc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
283 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger