AcasăRecomandariJucatorii Stelei au interzis la poker si la rummy

Jucatorii Stelei au interzis la poker si la rummy

Noul antrenor al campioanei Romaniei a schimbat in intregime Regulamentul de Ordine Interioara, aflat in vigoare in mandatul predecesorului Laurentiu Reghecampf.

Galca este la prima experienta de antrenor din cariera

Daca in sezonul trecut la Steaua se daduse militaria jos din pod, cu Constantin Galca lucrurile se schimba in intregime. Asta fiindca noul antrenor al campioanei le da multa libertate jucatorilor, dar are o singura dorinta: fara jocuri de noroc in cantonament, dupa cum informeaza „fanatik.ro”. De teama ca atmosfera poate fi aruncata in aer de la un simplu rummy, Galca a interzis distractia de acest gen in cantonamentul din aceasta vara! Amenda pentru cei care nu respect „regula de aur” este de 1.000 de euro, iar o a doua abatere poate duce la excluderea din lot.

Spre deosebire de Laurentiu Reghecampf, noul „sef” din Ghencea le permite fotbalistilor sa stea seara, dupa ora 23.00, pe Internet. Galca nu este adeptul confiscarii telefoanelor mobile ori a laptop-urilor, drept pentru care Tanase&co. au liber la „navigat” pana spre miezul noptii. Pe de alta parte, „Mister” cere seriozitate maxima chiar si in afara terenului si nu doreste ca imaginea clubului Steaua sa fie afectata in vreun fel prin actiunile „pasarilor” de noapte din lot. Amenda in asemenea cazuri ajunge si la 15.000 de euro. Aviz Gabi Iancu si Nicusor Stanciu, nici mofturile si certurile cu selectionerii de la „tineret” nu vor mai fi tolerate/ incurajate!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger