AcasăRecomandariJucatorii Sahtiorului se tem ca vor fi „linsati” la Kiev

Jucatorii Sahtiorului se tem ca vor fi „linsati” la Kiev

Antrenorul roman Mircea Lucescu a bifat a cincea infrangere a sezonului, 0-1 pe terenul formatiei Vorskla Poltava. Miercuri, Sahtior ar trebui sa se deplaseze la Kiev, pentru derby-ul cu Dinamo, rivala de moarte a gruparii din Donetk.

Dinamo Kiev - Sahtior Donetk, mai mult decat un meci de fotbal
Mircea Lucescu si Rinat Ahmetov sunt ingrijorati de deplasarea la Kiev
Rinat Ahmetov

Nu se stie, insa, daca partida din capitala Ucrainei va mai avea loc, tinand cont de problemele cu care se confrunta vecinii din nord. In bazinul Donului – si nu numai! -, manifestatiile pro-ruse au atins  cote nemaiintalnite, aspect ingrijorator pentru Sahtior, in perspectiva deplasarii la Kiev, pentru meciul cu Dinamo. Sunt informatii ca militanti ultranationalisti vor lua cu asalt, miercuri seara, stadionul special pentru a-i sicana pe „dusmanii” din Donetk. La randul lor, conform presei ucrainene, oficialii „minerilor” se tem pentru siguranta delegatiei Sahtiorului; ca sa evite orice eveniment nedorit, miliardarul Rinat Ahmetov va detasa din „armata” personala un impresionant dispozitiv de paza si protectie, cu misiunea de a asigura securitatea echipei pe care o finanteaza.

In alta ordine de idei, esecul de la Poltava – al cincilea in acest campionat – poate duce la pierderea locului 1 in clasament de catre Sahtior. Formatia antrenata de Mircea Lucescu are 47 de puncte, la fel ca Dnipro, insa gruparea din Dnepropetrovks are un meci mai putin disputat. Cu 43 de puncte, Dinamo Kiev spera sa se revina in lupta pentru titlul printr-o victorie in derby-ul de miercuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger