AcasăSPORTJucatorii Realului, la nunta lui Iniesta

Jucatorii Realului, la nunta lui Iniesta

Andres Iniesta si Anna Ortiz, la plaja

Parca in ciuda antrenorului portughez, fotbalistii madrileni continua sa petreaca alaturi de „dusmanii” catalani dupa succesul de la Euro. Si o vor face si la nunta lui Andres Iniesta cu frumoasa Anna Ortiz.

Andres Iniesta si Anna Ortiz, la plaja

Evenimentul care se va desfasura la Castelul Tamarit, amplasat in Tarragona, chiar pe malul Marii Mediterane, ii va reuni in acelasi loc pe catalani si madrileni.

Fericitul cuplu, surprins intr-un moment de tandrete, in apa

De la rivala Real este asteptat portarul Iker Casillas, care va veni insotit de superba sa iubita, Sara Carbonero, jurnalista la „Telecinco”, post de televiziune patronat de Silvio Berlusconi. Cu siguranta ca Jose Mourinho nu va fi prea bucuros sa afle ca si Xabi Alonso va fi prezent. Cum era si de asteptat, grosul invitatilor este dat de FC Barcelona: Xavi, Puyol, Villa, Busquets sau Messi vor fi prezenti la nunta coechipierului lor. „Va fi momentul revederii cu Pep Guardiola”, a scris „Sport”, insa de asteptat si sosirea lui Frank Rijkaard, castigator in 2006 al Ligii Campionilor cu gruparea „blaugrana”. Peste 700 de invitati vor petrece alaturi de Iniesta si aleasa inimii sale, Anna Ortiz.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
781 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger