AcasăSPORTJucatorii lui Reghe sunt fantastici, dar nu stiu sa se incalte!

Jucatorii lui Reghe sunt fantastici, dar nu stiu sa se incalte!

Duminica seara, jucatorii Stelei s-au aflat la al treilea meci pe „National Arena” in care si-au dat seama, mult dupa inceperea partidei, ca nu si-au ales ghetele potrivite.

Ghetele bune sunt pe banca...

Pe 6 octombrie, la partida cu FC Copenhaga, din Europa League, Adi Popa si Andrei Prepelita au sesizat ca nu si-au ales ghetele cele mai bune abia prin minutul 10 al partidei, desi facusera incalzirea alaturi de colegi si luasera contact cu iarba de pe stadion.

... iar cele proaste, in teren, la Szukala si Bourceanu

Amandoi au fost nevoiti sa iasa la marginea terenului pentru a-si schimba incaltarile. Reghecampf i-a certat pe fotbalisti si s-a rastit la staff-ul tehnic, care, chipurile, ar fi avut partea lui de vina. Dupa victorie cu danezii, tehnicianul a declarat ca ii va sanctiona pe Popa si Prepelita, cei doi urmand sa cumpere, la proxima iesire in oras, bilete la film pentru toata echipa. Pe 16 octombrie, Alexandru Bourceanu, titlular in partida Romania – Olanda, pe acelasi stadion, a schimbat ghetele in minutul 2, provocandu-i crize de isterie, de aceasta data, selectionerului Victor Piturca. Duminica seara, in timpul partidei cu Dinamo, Bourceanu (’19), Szukala (’20) si Tanase (’23) si-au schimbat pe rand ghetele, semn ca aceasta chestiune a devenit una de-a dreptul bolnavicoasa in tabara liderului Ligii 1.

author avatar
Sebastian Stan
371 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger