AcasăSPORTJucatorii lui Dinamo au intrat in greva!

Jucatorii lui Dinamo au intrat in greva!

Echipa lui Cornel Talnar trebuia sa dispute aseara un meci amical cu Real Balompedica, insa jocul a fost anulat deoarece fotbalistii n-au vrut sa intre pe teren!

„Cainii” au refuzat sa intre pe teren la amicalul cu spaniolii de la Real Balompedica

In pofida rezultatelor bune inregistrate in partidele amicale disputate pana acum, vestiarul dinamovist da in clocot. Neplatiti din luna octombrie, fotbalistii incearca sa traga un semnal de alarma asupra situatiei printr-o decizie radicala: boicotarea jocului cu Real Balompedica (liga a 3-a spaniola)! Aseara, „cainii” aveau programat ultimul test de verificare din cantonamentul pe taram iberic, insa n-au vrut sa mai intre pe teren. Greva jucatorilor i-a scos din sarite pe sefi, care au amenintat ca vor da amenzi. „Ar insemna s-avem bani din ce plati amenzile”, a venit replica din tabara rebelilor.

In locul „amicalului” cu Real Balompedica, dinamovistii au efectuat o sedinta ordinara de pregatire. Revenirea in tara este programata pentru astazi.

Transferul lui Tucudean nu a rezolvat criza

Chiar daca s-a sperat ca transferul lui George Tucudean la Standard Liege va rezolva criza financiara de la Dinamo, lucrurile n-au stat nici pe departe asa. Din 600.000 de euro, s-a platit o parte din salariile restante pe luna octombrie, „la unii au venit, totusi, bani si pe lunile noiembrie si decembrie”.

Anul si revolta

Obisnuiti cu greva, jucatorii dinamovisti au socat prima data in 2010, cand sapte dintre ei (in frunte cu Florin Bratu) au refuzat sa mai faca deplasarea la Cluj, pentru derbiul cu CFR! Motivul nemultumirii? Tratamentul preferential de care avea parte senegalezul Ousmane N’Doye! Si in mandatul lui Dario Bonetti a fost o revolta, fotbalistii simtindu-se jigniti de acuzele de non-combat pe care italianul le-a adus vestiarului dupa un meci tot cu CFR Cluj.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger