AcasăSPORTJucătorii lui Dinamo amenință cu GREVA: Ne-am săturat de „negoisme”!

Jucătorii lui Dinamo amenință cu GREVA: Ne-am săturat de „negoisme”!

Dinamovistii sunt resemnati: conducerea promite multe, dar face putine

Sub comanda antrenorului Flavius Stoican, lotul echipei Dinamo a plecat ieri dimineata spre Antalya pentru primul cantonament extern pe acest an.

Dinamovistii sunt resemnati: conducerea promite multe, dar face putine

Chiar daca in public au evitat sa reproseze ceva conducerii, fotbalistii din Stefan cel Mare sunt nemultumiti de modul in care presedintele Constantin Anghelache si finantatorul Ionut Negoita isi respecta promisiunile. Concret, sustine „fanatik.ro”, jucatorii acuza neplata salariilor pe ultimele luni, asta chiar daca oficialii clubului le-au promis, inainte de sarbatori, plata integrala a restantelor! Din trei chenzine, plus o prima de 3.000 de euro pentru indeplinirea obiectivului, baietii lui Flavius Stoican s-au ales doar cu un avans dintr-un singur salariu, plus bonusul promis. „Am venit la reunirea lotului, plecam si in cantonament cu echipa, iar banii nu au aparut. Ne-au platit doar un avans dintr-un salariu si prima pentru obiectiv. Multi, foarte multi jucatori isi doresc sa plece!”, au dezvaluit “ciinii” pentru sursa citata.
Din cate se zvoneste, fotbalistii sunt decisi sa boicoteze primele meciuri amicale din Antalya, cu FK Qarabag, din Azerbaidjan, si Rubin Kazan (Rusia), ambele programate pe 19 ianuarie.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger