AcasăSPORTJucatorii lui Chelsea s-au rasculat impotriva antrenorului

Jucatorii lui Chelsea s-au rasculat impotriva antrenorului

Cateva dintre vedetele lui Chelsea Londra au incalcat ordinele antrenorului Andre Villas Boas si vor sa paraseaca gruparea de pe Stamford Bridge din cauza tehnicianului portughez.

Chelsea are trei egaluri si o infrangere in ultimele patru meciuri de campionat, iar echipa a fost huiduita de fani la meciul cu Aston Villa de pe 31 decembrie, de pe teren propriu, cand londonezii au pierdut cu 1-3.

Jucatorii considera ca Villas Boas nu are pregatirea tactica necesara pentru un campionat precum cel al Angliei si sunt nemultumiti de multe decizii ale acestuia. Una dintre ele a fost refuzul de a-l primi la petrecerea de Craciun pe francezul Nicolas Anelka, cel care va pleca in curand la formatia chineza Shanghai Shenhua. Fotbalistii lui Chelsea au organizat ei o petrecere de Craciun pentru Anelka.

Chelsea ocupa abia locul al cincilea in campionat, la egalitate de puncte, 34, cu Liverpool, ocupanta locului al saselea si la 11 puncte de liderul Manchester City. Pentru londonezii urmeaza o perioada extrem de dificila in conditiile in care cativa jucatori de baza sunt eligibili sa evolueze in Cupa Africii pe Natiuni.

author avatar
Cristi Ionita
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger