AcasăSPORTJucatorii echipei CSMS Iasi se deplaseaza prin tara cu rata!

Jucatorii echipei CSMS Iasi se deplaseaza prin tara cu rata!

Ca sa ajunga azi la Bucuresti, pentru meciul cu Rapid, din etapa a 3-a a Ligii 1, moldovenii lui Ionut Popa au plecat la drum inca de sambata. Pana la Roman, RATA s-a stricat, iar fotbalistii au fost nevoiti sa astepte in canicula sosirea altui autobuz.

TRANSPORT. Cu un astfel de autobuz se deplaseaza prin tara CSMS Iasi

Lipsa banilor duce la situatii penibile, precum cele traite de jucatorii lui Ionut Popa. Nou-promovata CSMS Iasi se deplaseaza prin tara folosind un autobuz care deserveste, de regula, rutele judetene. Celebra RATA i-a adus pe moldoveni la Bucuresti, in runda precedenta, pentru meciul cu Dinamo, acelasi mijloc de transport fiind folosit si in acest weekend, cand iesenii s-au intors in Capitala, pentru confruntarea cu Rapid.

PERFORMANTA. Iasiul a promovat in Liga 1 in vara

Ca sa fie siguri ca ajung la timp pentru partida cu trupa giulesteana (programata in aceasta seara), plecarea din Moldova s-a facut inca de sambata. Autobuzul s-a defectat, insa, in apropiere orasului Roman, astfel ca intreaga echipa a trebuit sa astepte in soare vreo doua ceasuri pana cand o alta RATA a fost adusa de la Iasi. Dupa un drum de opt ore si 420 de kilometri parcursi, jucatorii au ajuns la destinatie. In etapa a 5-a, moldovenii vor fi nevoiti sa treaca muntii, in Ardeal pentru duelul cu CFR Cluj.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
609 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger