AcasăSPORTJucatorii dinamovisti nu cred ca Borcea se va retrage

Jucatorii dinamovisti nu cred ca Borcea se va retrage

Jucatorii dinamovisti Cosmin Moti si Cristian Pulhac nu cred in posibilitatea ca presedintele executiv, Cristian Borcea, sa se retraga din actionariatul clubului, asa cum a anuntat, duminica.

„Nu as vrea sa cred ca se retrage domnul Borcea. Noi il asteptam sa revina langa noi si sa nu ne lase acum in momentele astea dificile. Noi speram sa nu fie o decizie definitiva si sa-l avem cat mai curand aproape de noi. A fost cel mai apropiat de noi, jucatorii, si de aia spun ca avem nevoie de domnul Borcea. A fost unul dintre putinii care ne-au mai luat apararea la televizor. Daca va pleca de la Dinamo va fi o pierdere enorma”, a spus Cosmini Moti, la vizita medicala pe care a efectuat-o, luni, la INMS, alaturi de coechipierii sai.

Fundasul spera ca jocul echipei sa-l faca pe Borcea sa se razgandeasca: „Nu vreau, nu imi permit sa vorbesc despre discutiile dintre actionari. Nu stiu daca ne pot afecta astfel de discutii, scandaluri sau certuri, sper sa se impace, e treaba lor nu a noastra. Noi nu putem face decat sa jucam cat mai bine si prin jocul nostru sa-l putem face sa se razgandeasca. Mai mult nu putem face.

Cristian Pulhac a facut o comparatie intre declaratia lui Borcea si cea a lui George Copos, care anuntase la sfarsitul anului trecut ca se va retrage de la Rapid. „Nu stiu ca s-ar retrage Borcea, eu stiu ca e implicat suta la suta chiar daca e departe. Eu nu cred ca se va intampla asta si nici nu cred ca ne va afecta. Probabil ca e o decizie luata la nervi. Parerea mea e ca nu se pune problema ca el sa plece de la Dinamo. Asa cum s-a speculat si cu George Copos. Nici nu stiu daca a plecat. Nu a plecat, nu? El a fost tot timpul alaturi de noi, ne-a sprijinit mai ales financiar chiar si in aceasta perioada mai dificila”, a declarat Pulhac.

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care a avut un conflict verbal cu un alt actionar, Dragos Savulescu, a anuntat, duminica, ca se va intoarce de la Miami, unde se afla de mai mult timp, si ca intentioneaza sa vanda actiunile pe care le detine la clubul „alb-rosu”.

 

author avatar
Ciprian Purice
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger