AcasăSPORTJucatorii de la "U" au intrerupt greva: 40.000 de lei impartiti in...

Jucatorii de la „U” au intrerupt greva: 40.000 de lei impartiti in vestiar!

Invinsi de rivala CFR, cei de la "U" au parasit terenul cu capetele plecate

Suma provine din biletele vandute la derby-ul cu CFR Cluj. Cu ea vor fi achitate cateva salarii restante pe luna august.

Invinsi de rivala CFR, cei de la "U" au parasit terenul cu capetele plecate

Greva preconizata pentru ziua de luni s-a spart in mai putin de 24 de ore, conducatorii clubului Universitatea Cluj anuntandu-i pe jucatori ca le vor fi achitate salariile restante pe luna august. Cu 400 de milioane de lei vechi, bani extrasi din totalul incasarilor din biletele vandute pentru derby-ul cu CFR, de sambata trecuta (scor 1-2), oficialii „Sepcilor rosii” i-au convins pe fotbalisti sa renunte la protest si sa se pregateasca pentru meciul cu Pandurii Tg.Jiu, de vineri. Baietii au inteles situatia si vor continua sa se antreneze, ei sunt profesionisti si nu pot risca sa piarda aiurea trei puncte. Daca, insa, sunt jucatori care vor sa-si depuna memorii, eu nu am ce sa le fac”, a declarat tehnicianul Marius Popescu la finalul „negocierilor”.

Clubul Universitatea Cluj este in cautarea unui nou actionar, presedintele Ioan Marginean negociind in ultimele saptamani cu mai multi investitori. Dumitru Dragomir nominaliza „U” pe lista gruparilor care vor falimenta in viitorul apropiat, daca nu vor gasi cat mai repede o sursa de finantare.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger