AcasăSPORTJucatorii de la Manchester United au sarbatorit cu mare fast titlul din...

Jucatorii de la Manchester United au sarbatorit cu mare fast titlul din Anglia (FOTO)

Van Persie a fost eroul lui United in acest sezon

Cu patru etape inainte de finalul campionatului de fotbal din Anglia, Manchester United este deja campioana, dupa ce s-a impus, luni seara, cu 3-0, impotriva formatiei Aston Villa.

Van Persie a fost eroul lui United in acest sezon

Trupa lui Alex Ferguson a dat recital in prima repriza a meciului de pe Old Trafford, iar Van Persie a jucat perfect rolul de solist, atacantul olandez reusind un hattrick in aproximativ 30 de minute.

Pe final, jucatorii lui Manchester United s-au multumit sa mentina rezultatul, Rio Ferdinand si colegii lui fiind cu gandul mai mult la sampaniile care urmau a fi deschise la vestiare.

Dupa ce au sarbatorit cum se cuvine al 20-lea titlu din istoria clubului, fotbalistii de la Manchester United au luat cu asalt un celebru club de noapte din oras unde au zabovit pana la 6 dimineata.

De departe liderii petrecerii au fost veteranii Rio Ferdinand si Patrice Evra, insa nici ceilalti jucatori nu au facut rabat de la efort.

Cu patru etape inainte de finalul campionatului englez, Manchester United are 16 puncte avans fata de Manchester City si este matematic noua campioana a Angliei, chiar daca „cetatenii” au un meci mai putin disputat.

Sir Alex Ferguson a savurat din plin sampania primita
author avatar
Cristi Ionita
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger