AcasăSPORTJucatorii de la FC Brasov consumau zilnic sarmale si ceafa de porc!

Jucatorii de la FC Brasov consumau zilnic sarmale si ceafa de porc!

Sumudica a luat foc cand a vazut gabaritul elevilor lui

Dupa aproape trei saptamani de la instalarea pe banca „stegarilor”, Marius Sumudica a descoperit de ce fotbalistii lui sunt supraponderali: mananca ardeleneste.

Sumudica a luat foc cand a vazut gabaritul elevilor lui

Sosit de 18 zile la carma gruparii FC Brasov, antrenorul Marius Sumudica este in continuare ingrijorat de starea fizica a jucatorilor lui. Dupa infrangerea de la Sibiu (scor 1-2), tehnicianul a declarat ca exista probleme la „cantar” cu unii dintre fotbalisti, ulterior incepand investigatiile. „I-am urcat pe cantar si am avut surprize neplacute. Multi dintre ei au probleme cu greutatea, ceea ce este inadmisibil la o echipa de Liga 1”, a explicat antrenorul. Sumudica a aflat ca elevii lui luau masa de pranz in oras, meniul fiind unul „lejer”: slanina cu ceapa, sarmalute cu carne de porc, ciorba de burta, ardei si smantana, ceafa de porc cu cartofi prajiti. Antrenorul s-a enervat la culme si l-a sunat pe patronul Ioan Neculaie, cerandu-i voie sa ia masuri drastice in acest sens.

Meniul nou pentru o victorie cu Steaua

Brasovenii, la Sibiu, la prima partida cu "Sumi" antrenor

Tehnicianul brasovenilor a hotarat ca, de acum inainte, toti jucatorii sa manance la pranz la un restaurant ales special de el, iar meniul sa fie unul italienesc, optim pentru pentru performanta. Jucatorii au fost trecuti pe paste, peste si salate pentru a fi in cea mai buna forma la partida cu Steaua, de maine seara. Antrenorul le-a permis elevilor sai ca masa de seara sa fie luata in familie, dar le-a promis ca, in fiecare saptamana, ii va urca pe cantar, iar amenda pentru un kilogram in plus va fi usturatoare. Nici pentru Craciun sau Revelion nu a facut vreo concesie, produsele traditionale de porc fiind interzise.

Culmea ironiei: „Sumi” a suferit o toxiinfectie alimentara!

Sumudica a lipsit miercuri si joi de la antrenamentele ardelenilor dupa ce a mancat ceva stricat. „Imi pare tare rau ca n-am putut fi alaturi de baieti, insa miercuri am mers la medic, la Bucuresti, iar diagnosticul a fost de toxiinfectie alimentara. Am avut febra destul de mare, dar vineri, cu siguranta, voi fi langa baieti”, a precizat antrenorul.

author avatar
Sebastian Stan
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger