AcasăSPORTJucatorii campioanei CFR iau bani de la parinti ca sa-si plateasca chiria!

Jucatorii campioanei CFR iau bani de la parinti ca sa-si plateasca chiria!

Mihai Minca este unul dintre oropsitii campioanei CFR Cluj

Cu toate ca a realizat o impresionanta campanie de achizitii, gruparea din Gruia nu gaseste finantare pentru a-si respecta obligatiile luate fata de fotbalisti.

Mihai Minca este unul dintre oropsitii campioanei CFR Cluj

Intarzierile salariale au devenit o obisnuinta la CFR, mai grav este ca jucatorii nu primesc bani nici macar pentru chiria locuintelor inchiriate de club! Pare greu de crezut, dar sunt fotbalisti clujeni care se plang ca traiesc de pe o zi pe alta.

Este si cazul unui astfel de jucator care, sub protectia anonimatului, a acceptat sa faca publice, ieri, intamplari absolut halucinante din vestiarul „feroviarilor”: „Cativa dintre noi nu am fost platiti de mai multe luni. Primele de obiectiv nu le-am primit nici acum, ba chiar sunt unii care au de incasat si diferite bonusuri inca din campionatul trecut, asta pe langa prime! De exemplu, portarul Minca (n.n. – al treilea din lotul clujenilor) primeste bani de la parinti, pentru ca nu are nici macar de chirie. Clubul trebuie sa ne plateasca la toti chirie, dar ni se spune sa platim noi din buzunarul propriu, iar cand se dau salariile, se rezolva si aspectul asta; insa, nici vorba de asa ceva! De curand, Minca s-a mutat in alta casa pentru ca statea intr-un loc unde nu-si mai permitea chiria. Ultima data cand a venit la Cluj, a fost nevoit sa ceara bani de la parinti, ca sa aiba de drum si de chirie”. Pentru castigarea titlului in sezonul trecut si apoi accederea in grupele Ligii Campionilor, prima promisa de patronul Arpad Paszkany a fost de 70.000 de euro de jucator.

De la UEFA, CFR Cluj va primi in jur de 20 de milioane de euro, urmare a participarii in grupele Ligii Campionilor.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
278 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger