AcasăSPORTJucatoarele de la BCR Open Romania stau la "Pullman"

Jucatoarele de la BCR Open Romania stau la „Pullman”

Raluca Olaru, in timpul unui meci la BCR Open Romania

BCR Open Romania a putut fi catalogat drept cel mai puternic turneu feminin gazduit vreodata de tara noastra si gratie participarii Hotelului Pullman, care a oferit cazare si ospitalitate unora dintre cele mai bune jucatoare ale lumii.

Raluca Olaru, in timpul unui meci la BCR Open Romania

In plus, brandul Pullman si-a respectat, ieri, renumele si in privinta evenimentului pregatit pentru ziua care-i este dedicata in calendarul oficial al turneului.

Irina Begu, prima din dreapta, favorita nr. 3 a turneului

Astfel, iubitorii tenisului prezenti aseara la Arenele BNR, locul de disputare al turneului, au luat cu asaltat zona „Pullman”, pentru a se bucura de nenumaratele produse oferite cu insemnele firmei.

"Ziua Pullman" la Arenele BNR

In plus, fanii s-au putut inscrie la numeroase concursuri si chiar o tombola cu premii consistente. Alaturi de spectatori, de „Ziua Pullman” s-au putut bucura si oaspetii de seama ai turneului precum supervizorii ITF, oficialii Federatiei Romane de Tenis sau jucatoare de top precum Alize Cornet, Pauline Parmentier, Irina Begu sau Laura Pous-Tio. Aseara, participantii la „Ziua Pullman” au fost invitati sa deguste preparate la gratar realizate de cei doi bucatari-sefi ai hotelului.

author avatar
Cristi Ionita
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger