AcasăSPORTJose Mourinho si-a stabilit prima tinta la Chelsea. Vezi pe cine vrea...

Jose Mourinho si-a stabilit prima tinta la Chelsea. Vezi pe cine vrea sa cumpere!

Mourinho a mutat excelent si a calificat-o pe Chelsea in semifinalele Ligii Campionilor

Presa engleza anunta, cu surle si tobe, ca Jose Mourinho este viitorul principal al lui Chelsea Londra, portughezul urmand sa revina pe Stamford Bridge de la 1 iulie.

Ba cei de la Daily Star anunta ca Mourinho s-a inteles cu Roman Abramovici, patronul lui Chelsea, pentru un contract pe trei ani, perioada in care portughezul trebuie sa castige, cel putin cate o data, campionatul Angliei si Liga Campionilor.

Mourinho va avea un buget colosal de achizitii la carma lui Chelsea si putere deplina in cadrul clubului, acestea fiind cele doua cerinte expres pe care le-a avut portughezul.

In privinta transferurilor, Mourinho si-a stabilit si prima tinta in persoana atacantului brazilian Hulk, care are mari probleme de adaptare la Zenit St. Petersburg.

Pe langa scandalurile provocate, Hulk nici nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor, brazilianul reusind doar opt goluri in 24 de meciuri jucate pentru Zenit.

Atacantul nu va fi ieftin, mai ales in conditiile in care Zenit spera, macar, sa-si recupereze cele aproape 50 de milioane de euro investite in achizitionarea lui Hulk in vara anului trecut, de la FC Porto.

Totusi, relatiile pe care Abramovici le are cu Alexandr Dyukov, boss-ul de la Zenit, l-ar putea face sa o obtina o reducere substantiala a pretului.

author avatar
Cristi Ionita
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger