AcasăSPORTJose Mourinho a fost prezentat la Chelsea. Vezi ce jucatori vrea la...

Jose Mourinho a fost prezentat la Chelsea. Vezi ce jucatori vrea la echipa! (FOTO)

Portughezul Jose Mourinho a fost prezentat oficial drept noul antrenor principal al echipei Chelsea Londra, grupare pe care a mai pregatit-o in perioada 2004-2007.

Mourinho s-a declarat extrem de bucuros ca a acceptat revenirea la Chelsea, precizand ca acum este „The Happy One”.

In stilul sau caracteristic, tehnicianul portughez i-a atacat dur pe cei de la FC Barcelona, despre care a spus ca „sunt suparati pentru ca le-am pus sub semnul intrebarii suprematia”, dar si pe jurnalisti, sustinand ca „am la Chelsea un lot de 60 de jucatori, daca ar fi sa-i pun la socoteala si pe cei 20 despre care s-a scris deja ca vor veni pe Stamford Bridge”.

Mourinho a primit un tort din partea clubului si, dupa conferinta de presa pentru prezentarea oficiala, a stat la masa aproape o ora cu jurnalistii veniti special din Portugalia natala.

Presa engleza sustine ca Mourinho are 100 de milioane de lire sterline la dispozitie, pentru achizitii, suma la care se vor adauga banii obtinuti din eventuale cedari de jucatori.

De asemenea, se zvoneste ca Mourinho intentioneaza sa-i aduca la echipa pe Eliaquim Mangala (FC Porto) si Marco Van Ginkel (Vitesse Arnhem), dar si cel putin trei dintre Cavani, Hulk, Dzeko, Jovetic si Schurrle. In schimb, aproape sigur Mourinho se va desparti de Mata, Fernando Torres, David Luiz, Demba Ba si Victor Moses.

author avatar
Cristi Ionita
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger