AcasăSPORTJocurile Olimpice 2012 debuteaza miercuri cu fotbal feminin

Jocurile Olimpice 2012 debuteaza miercuri cu fotbal feminin

(foto: london2012.com)

Desi Jocurile Olimpice de la Londra incep oficial vineri, organizatorii au programat meciurile de fotbal feminin cu doua zile mai devreme. Astfel, miercuri vor avea loc primele sase meciuri din faza Grupelor.

(foto: london2012.com)

Situatie paradoxala la Jocurile Olimpice din Londra unde, desi ceremonia oficiala de deschidere va avea loc vineri, 27 iulie, organizatorii au programat meciurile de fotbal feminin mai devreme, primele partide urmand sa se desfasoarea miercuri.

Astfel, conform programului, incepand cu ora 18.00, ora Romaniei, se vor desfasura sase meciuri din cadrul Olimpiadei, prima infruntare a zilei fiind cea dintre Marea Britanie si Noua Zeelanda, meci contand pentru ierarhia grupei E.

De la ora 19.00 vor incepe meciurile Japonia – Canada, din carul grupei F, si derby-ul Statele Unite ale Americii – Franta, din cadrul grupei G.

Ulterior, la ora 20.45, se va desfasura partida Camerun – Brazilia, contand pentru ierarhia grupei E.

Prima zi a Olimpiadei se va incheia cu meciurile Suedia – Africa de Sud, din grupa F, si Columbia – Coreea de Nord, contand pentru ierarhia grupei G, fluierul de start al partidelor urmand sa aiba loc la ora 21.45.

Meciurile zilei de miercuri vor fi transmise, in direct, de catre Eurosport si Eurosport HD.

author avatar
Ionut Zgimbau
632 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger