AcasăSPORTJoaca Steaua, zici ca-i Barcelona, si Reghe zici ca-i Guardiola!

Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona, si Reghe zici ca-i Guardiola!

Reghecampf vrea sa demonstreze ca poate orice

Gigi Becali a anuntat ca tehnicianul Stelei va schimba sistemul in deplasarea de la Molde. In returul din aceasta seara cu norvegienii, Reghecampf va folosi un modul 3-4-3.

Reghecampf vrea sa demonstreze ca poate orice

Cand Guardiola avea probleme cu fundasii laterali, pe vremea cand catalanul pregatea gruparea FC Barcelona, aceasta folosea un sistem cu trei fundasi, chiar si daca adversarul se numea Real Madrid. Si Walter Mazzarri, tehnicianul lui SSC Napoli, este un adept al acestui sistem, formatia italiana fiind construita ca o echipa de atac. Laurentiu Reghecampf vrea sa demonstreze in aceasta seara ca Steaua se poate plia pe orice tactica de joc ofensiv, si muta la fel ca Guardiola, dupa cum a anuntat Gigi Becali. “Reghe va folosi un sistem inedit. Vor ramane toti blocati.

Jucatorii Stelei au ocazia sa se califice in primavara europeana

Nu s-a mai jucat asa. Vor fi schimbari si pe posturi, si pe jucatori, pe tot. La Molde vom juca 3-4-3! Reghe a zis ca isi permite. El mi-a spus ca acest sistem este cel mai modern”, afirma Becali. Patronul Stelei a oferit chiar si formula de start: Tatarusanu -Chiriches, Gardos, Szukala – Chipciu, Prepelita, Tanase, Parvulescu – Ad. Popa, Rocha, Costea.

author avatar
Sebastian Stan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger