AcasăSPORTJoaca Steaua, zici ca-i Barcelona: 1-2 cu Celtic Glasgow

Joaca Steaua, zici ca-i Barcelona: 1-2 cu Celtic Glasgow

foto: fcsteaua.ro

Steaua Bucuresti a debutat cu o infrangere in 2013, trupa lui Laurentiu Reghecampf fiind invinsa, cu 1-2, de Celtic Glasgow, campioana en-titre a Scotiei.

foto: fcsteaua.ro

Steaua a controlat cu autoritate disputa de la Marbella, dar a fructificat doar una dintre numeroasele ocazii avut si, in cele din urma, a trebuit sa recunoasca invinsa.

Disputa a amintit foarte mult de cea din grupele Ligii Campionilor, din toamna, cand FC Barcelona a controlat cu autoritate confruntarea cu Celtic Glasgow, din deplasare, dar in cele din urma a pierdut cu acelasi rezultat, 1-2.

De aceasta data, Steaua a fost cea care a deschis scorul, Nikolic punctand in minutul 11 cu un sut cu sete din marginea careului mare.

Scotienii au intors rezultatul imediat dupa pauza, cand Samaras si Bangura au punctat intr-un interval de trei minute, profitand de doua erori imense din defensiva „ros-albastrilor”.

Steaua putea sa mai inscrie de cel putin cinci ori in disputa cu Celtic, dar Zaluska, portarul scotienilor, si barele s-au opus unui festival de goluri.

Laurentiu Reghecampf a inceput cu Stanca – Prepelita, Szukala, Chiriches, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Rusescu, Chipciu – Nikolic. Pe parcurs au mai intrat Adi Rocha, Gardos, Cristi Tanase, Pirvulescu, Mihai Costea, Filip, Doru Bratu si Rosu.

Tatarusanu s-a accidentat la incalzire, dar va reveni cat de curand intre buturile steliste.

author avatar
Cristi Ionita
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger