AcasăSPORTJO Tokyo. Larisa Iordache, o luptătoare! Gimnasta și-a reluat antrenamentele, cu gândul...

JO Tokyo. Larisa Iordache, o luptătoare! Gimnasta și-a reluat antrenamentele, cu gândul la finala de la bârnă – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Federația Română de Gimnastică)

Sunt vești încurajatoare despre Larisa Iordache, sportiva în care fanii gimnasticii din România își pun mari speranțe că va reuși să obțină o medalie în finala de la bârnă, de săptămâna viitoare, din cadrul Jocurilor Olimpice 2020, de la Tokyo!

Ambițioasă și decisă să lupte pentru un rezultat cât mai bun în finala de la bârnă, Larisa a reintrat în ritmul pregătirilor pentru proba din 3 august. Totul, după ce s-a lăsat pe mâna specialiștilor, pentru proceduri de recuperare, de care a avut nevoie după momentele dificile prin care a trecut zilele trecute, la finalul exercițiului din calificări, când s-a văzut că s-a resimțit imediat după aterizare.

Cu gândul la marea finală

”Larisa Iordache și-a reluat antrenamentele! După infiltrații și fizioterapie, supravegheată de antrenorii Lăcrămioara și Cristi Moldovan, Larisa se pregătește pentru finala la bârnă din 3 august!

Ești puternică, Larisa, suntem alături de tine!”, sună mesajul transmis marți, 27 iulie, din direcția Federației Române de Gimnastică, via Facebook.

(sursa foto. Facebook/Federația Română de Gimnastică)

Larisa Iordache și-a asigurat așadar, prezența în finala olimpică la bârnă, după ce a obținut un punctaj de 14.133 pentru evoluția sa, încheind calificările pe locul 4.

Chiar dacă multora li se pare unul dintre cele mai dificile aparate din gimnastica feminină, s-a aflat că în cazul Larisei Iordache bârna e chiar aparatul său favorit.

339 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger