AcasăSPORTJO Tokyo 2020. O nouă performanță românească la Jocurile Olimpice. Rezultat fantastic...

JO Tokyo 2020. O nouă performanță românească la Jocurile Olimpice. Rezultat fantastic la natație

natatieJO Tokyo 2020. O nouă performanță românească la Jocurile Olimpice. Rezultat fantastic la natație

Sportivii români au înregistrat o nouă performanță la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Robert Glință și David Popovici s-au calificat în finală la natație. Vor lupta pentru o medalie marți dimineață.

Robert Glință s-a calificat în finala probei de 100 metri spate de la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. În bazinul de la Tokyo Aquatics Centre, Glință a terminat al patrulea în prima semifinală a probei. Robert Glință a fost cronometrat cu 53:20, obținând al 8-lea timp, cu care s-a calificat în finala probei.

David Popovici, în finală cu al doilea timp al semifinalei I

David Popovici, sportivul care a impresionat la Campionatele Europene de tineret desfășurate chiar înaintea Jocurilor Olimpice, a încheiat cu al doilea cel mai bun timp în prima semifinală și va lupta pentru medalie marți dimineață, începând cu ora 04:43. David Popovici s-a calificat în finala cu al șaptelea timp la general, 1:45:68.

Marea finală de la 200 metri liber (în care va lua startul și David Popovici) va avea loc marți, 27 iulie, de la ora 04:43 (ora României). De asemenea, cursa pentru medalii de la 100 metri spate (la care va participa și Robert Glință) se va disputa marți, 27 iulie, de la ora 04:59 (ora României).

author avatar
Andreea Vlad
580 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger