AcasăSPORTJO Tokyo 2020. Marian Drăgulescu, anunțul șoc după ce a ratat calificarea...

JO Tokyo 2020. Marian Drăgulescu, anunțul șoc după ce a ratat calificarea în finală la sărituri

Marian DragulescuJO Tokyo 2020. Marian Drăgulescu, anunțul șoc după ce a ratat calificarea în finală la sărituri

Marian Drăgulescu este cel mai titrat gimnast român. Campionul a anunțat că în acest an se va retrage din gimnastică.

Anunțul vine la doar o zi după ce sportivul de 40 de ani a început aventura de la Jocurile Olimpice cu stângul. Marian Drăgulescu a ratat, sâmbătă, 24 iulie, calificarea în finală la sărituri.

Gimnastul a mărturisit la Antena 3 că se bucură că a mai avut o șansă de a participa la Jocurile Olimpice, fiind a cincea ediție la care participă.

”Am greșit prima săritură. Mi-a lipsit foarte puțin să fac o figură frumoasă. Am ales două dintre cele mai dificile sărituri din momentul de fața, care m-ar fi dus, cu siguranță în finală, dacă reușeam să le pun în picioare pe amandouă”, a declarat Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu se retrage din gimnastică

Sportivul român a anunțat că ultima competiție la care va mai lua startul va fi Campionatul Mondial, apoi și-ar dori să înceapă o carieră în antrenorat și să încerce să câștige medalia de aur la Olimpiadă din această postură.

Marian Drăgulescu ocupă locul cinci la sărituri după prima subdiviziune a concursului masculin de calificare la gimnastică artistică, sâmbătă, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Drăgulescu, vicecampion olimpic la Atena, în 2004, la sol, are o medie de 13,999 puncte, după sărituri de 13,466, respectiv 14,533. Drăgulescu mai are două medalii olimpice în palmares, ambele de bronz, câştigate tot la Atena, cu echipa şi la sărituri.

author avatar
Andreea Vlad
1.088 afisari

2 COMENTARII

  1. Si bunicu a vrut sa plece la Tokyo, sa participe siel la proba „aruncatului cu privirea”, dar nu l-am lasat, ca se si ne facea de c.a.c.a.o, asa ca se uita la tv si se gandeste la antrenorat.

  2. E, într-adevăr, șocant, este de-a dreptul tulburător, ca un gimnast să se lase de vrăjeală la frageda vîrstă de 40 de anișorii. Pe de altă parte, nu este absolut nici o surpriză faptul că ziaricii semi-analfabeti și inculți cîîîîîît cuprinde sînt niște milogi și că ar inventa cele mai perverse și înșelătoare titluri, ar mînca orice căcat, oricît de mare, oricît de mult, numai ca să li se acceseze și lor însăilările penibile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger