AcasăSPORTJo Jo Dan viseaza la o noua centura

Jo Jo Dan viseaza la o noua centura

Abia revenit in sala de forta, boxerul roman Ion Ionut “Jo Jo” Dan anunta ca vrea sa-si incerce norocul in acest an pentru o noua centura de campion.

Batut de turcul Selcuk Aydin in meciul pentru centura de campion WBC Silver, la categoria semi-mijlocie, Dan inca se resimte dupa meciul din noiembrie, de la Trabzon.

Romanul s-a ales atunci cu mandibula fracturata astfel ca este obligat sa se antreneze in sala de forta, urmand sa revina in ring, pentru sedinte de sparring-partner, abia in aprilie.

Chiar si asa, boxerul nostru nu cedeaza si afirma ca este in discutii pentru a se bate din nou pentru o centura in acest an. Cel mai probabil, Dan ar urma sa-l infrunte pe canadianul Antonin Decarie, campionul WBC International, intr-o gala din Canada care sa aiba in main-event un meci cu Lucian Bute sau Jean Pascal.

Decarie (29 de ani) are 26 de victorii si o infrangere la profesionisti, ultima sa victima fiind un alt boxeur roman, Victor Puiu, pe care l-a invins la decizie intr-o gala ce a avut loc la Quebec pe 17 decembrie anul trecut.

author avatar
Cristi Ionita
213 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai cristi ionita tu cat timp ai pierdut zilnic la toaleta?,pardon,la scoala? Ca sa viseze la o noua centura inseamna ca deja are una! Nu ne spui si noua cand a cucerit-o si in ce versiune?

  2. jojo este 1 sportiv ambitios,insa trebuie lucrat la forta in lovituri,sa speram pe viitor ca va avea mai mult noroc,in cariera pugilistica,,,,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger