AcasăRecomandariJo Jo Dan, spulberat in 4 runde

Jo Jo Dan, spulberat in 4 runde

Chiar daca in joc a fost titlul de campion mondial IBF la categoria semimijlocie, pugilistul Jo Jo Dan n-a avut nicio sansa in meciul cu englezul Kell Brook, disputat in celebra „Motorpoint Arena”, din Sheffield.

Boxerul roman stabilit la Montreal, ajuns challenger la titlul IBF dupa ani intregi de sacrificii si frustrari, a fost invins de englezul Kell Brook prin KO tehnic. Inainte de startul celei de-a cincea reprize, oamenii din coltul lui Jo Jo Dan au aruncat prosopul deoarece era clar ca lupta devenise inegala; pana in acel moment, romanul fusese trimis la podea de patru ori (de cate doua ori in reprizele a doua si a patra). Mult mai rapid si mai puternic, englezul a folosit eficient upercutul de dreapta, o arma pentru care Dan nu a avut antidot. „Am pierdut lupta intr-un mod in care nu ma asteptam. Meritele ii apartin lui Brook, care a fost mai bun decat mine. Multumesc tuturor pentru sprijin, va asigur ca voi continua”, a reactionat Jo Jo Dan ieri, la o zi dupa bataia incasata. Cu a 34-a victorie din cariera, campionul Kell Brook si-a pastrat centura de campion la semimijlocie si l-a provocat pe compatriotul sau Amir Khan (28 de ani), fost detinator al centurilor cu diamante in versiunile WBA si IBF.
Tot sambata noapte, dar in SUA, intr-o gala tinuta la „Palms Casino Resort”, din Las Vegas, Ronald Gavril a suferit prima infrangere din cariera (11 victorii consecutive pana la aceasta lupta). Cel considerat a fi „copilul” lui Floyd Mayweather (Gavril se antreneaza la sala supercampionului WBC si face parte din „Mayweather Team”) a pierdut la puncte in fata americanului Elvin Ayala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
340 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger