AcasăSPORTJo Jo Dan se bate pentru titlul de challenger IBF

Jo Jo Dan se bate pentru titlul de challenger IBF

Jo Jo Dan este pregatit de o noua victorie importanta

Boxerul roman Jo Jo Dan a declarat ca este pregatit sa-l infrunte, vineri noapte, pe canadianul Kevin Bizier, intr-o gala profesionista la „Pepsi Colisee”, din Quebec, meci care va stabili adversarul campionului mondial IBF la categoria welter, Kell Brook.

Jo Jo Dan este pregatit de o noua victorie importanta

De cand Lucian Bute a pierdut centura cu diamante in versiunea IBF (categoria supermijlocie), Romania nu s-a mai apropiat de titlul mondial in boxul profesionist. Pasul cel mare il poate face Jo Jo Dan, care vineri noapte il infrunta a doua oara pe Kevin Bizier, intr-o gala gazduita de Quebec. „Sunt mai bine pregatit decat am fost in prima lupta, mai in forma atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Ma astept ca Bizier sa faca un meci mare, dar voi avea o prestatie pe masura pentru a castiga”, a afirmat in presa canadiana romanul, cel care, in noiembrie 2013, i-a provocat lui Bizier prima infrangere din cariera. Jo Jo Dan (33 de victorii – 18 KO, 2 infrangeri) a precizat ca nu poate prevedea cand sau cum se va incheia lupta programata pe durata a 12 reprize: „Abia astept sa intru in ring si sa demonstrez ca pot castiga din nou. Sunt nerabdator sa fac o impresie buna fanilor boxului. Depinde de el daca acest meci va fi un razboi. Daca va vrea sa ne bubuim, o vom face. Daca va vrea sa boxam, vom boxa. Totul depinde de strategia lui, eu sunt capabil sa ma adaptez la orice”.
La randul sau, pugilistul canadian a explicat de ce a pierdut primul meci impotriva lui Jo Jo Dan: „Ce ne-a omorat in primul meci a fost tinerea constanta a lui Dan. De fiecare data cand faceam ceva bun, el se tinea de mine, iar apoi raspundea cu lovituri murdare care il faceau sa arate bine. Chiar si daca aveam lovituri clare, el puncta prin lovituri murdare, in urma unor tineri. Aceasta a fost marea problema si vom lua masuri pentru ca arbitrul sa nu mai permita acest lucru. Acum sunt gata pentru orice, sunt gata de razboi. Cu orice va veni Jo Jo Dan, eu voi fi cu un pas inainte. Voi castiga, va promit, iar daca va veni si KO-ul, cu atat mai bine”.
Principalul eveniment al galei de vineri va fi meciul dintre campionul mondial WBC la semigrea, Adonis Stevenson, si rusul Dmitri Suhotki, programat pe durata a 12 reprize.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger