AcasăSPORTJo Jo Dan se bate pentru newyorkezii afectati de uraganul Sandy

Jo Jo Dan se bate pentru newyorkezii afectati de uraganul Sandy

Jo Jo Dan are 29 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

Contractul semnat cu impresarul Lou Di Bella il face pe boxerul roman sa devina deja un personaj respectat in SUA, pugilistul urmand a evolua in aceasta seara intr-o gala dedicata newyorkezilor afectati de uraganul Sandy.

Jo Jo Dan are 29 de victorii si doua infrangeri la profesionisti

La 13 luni de la infrangerea suferita in fata lui Selcuk Aydin, la Trabzon, meci in urma caruia s-a ales cu o fractura de maxilar, Jo Jo Dan revine in ring impotriva dominicanului Franklin Gonzalez.

Sandy a omorat 253 de oameni si a produs distrugeri de 65,6 miliarde de dolari

Meciul va avea loc in „Roseland Ballroom” din New York, o arena cu 1.500 de locuri, si face parte dintr-o gala ale carei incasari vor fi donate newyorkezilor care au fost afectati de uraganul Sandy, care a facut prapad in urma cu aproximativ o luna. In cadrul galei vor mai boxa pugilisti precum Will Rosinsky, victima lui Kelly Pavlik din vara, si Jarrell Miller, sportiv neinvins in box si kickboxing.

Altfel, conform luptatorii.ro, daca il invinge pe Franklin Gonzalez, Jo Jo Dan are asigurat un meci cu canadianul Antonin Decarie, campionul NABF si WBC International la categoria welter, pugilist care in decembrie anul trecut l-a invins, dupa o decizie controversata, pe romanul Victor Puiu intr-un meci disputat in Pepsi Coliseum din Quebec (Canada).

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger