AcasăSPORTJo Jo Dan se bate cu un fost puscarias

Jo Jo Dan se bate cu un fost puscarias

Ion Ionut „Jo Jo” Dan, unul dintre cei mai buni boxeri romani de la profesionisti, va urca din nou in ring pe 4 aprilie, la New York.

Pugilistul roman il va infrunta, intr-un meci la categoria welter, pe cubanezo-americanul Damian Frias (36 ani).

Nascut in Cuba si crescut intr-unul dintre cele mai rau famate cartiere din Miami, Frias are o poveste extrem de interesanta.

Cubanezul a fost arestat la 15 ani, pentru un atac armat, si a fost condamnat la opt ani de detentie, trei intr-o scoala de corectie si cinci la inchisoare.

Frias a iesit din parnaie la 23 de ani si la 25 de ani s-a apucat de box, intrand direct la profesionisti, fara sa aiba vreun back-ground de amator.

Cu toate acestea, Damian si-a construit o cariera demna de luat in seama, el avand in acest moment 19 victorii si numai sase infrangeri.

Damian este cotat cu sansa a doua in meciul cu Jo Jo Dan, dar pugilistul de 36 de ani nu dezarmeaza: „Cam la toate meciurile am fost considerat outsider si multi au simtit pe pielea lor ca nu meritam acest statut. Nici acum nu-mi fac probleme, stiu ca trebuie sa dau totul si daca e sa inving, cu atat mai bine”.

Meciul cu Jo Jo Dan va fi al treilea sustinut de Frias, in ultimele opt luni, in partea a doua a anului trecut el fiind invins, dupa doua decizii controversate, de Carlos Molina si Vitali Demianenko.

Jo Jo Dan (31 de ani) este la al doilea meci sustinut in patru luni si jumatate. Pe 19 decembrie anul trecut, giurgiuveanul l-a facut knock-out, in repriza a cincea, pe Franklin Gonzalez, intr-un meci disputat in Roseland Ballroom din New York, aceeasi locatie care va gazdui si meciul sau cu Damian Frias.

author avatar
Cristi Ionita
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger