AcasăSPORTJo Jo Dan: "Anul viitor ma bat pentru o centura"

Jo Jo Dan: „Anul viitor ma bat pentru o centura”

Jo Jo Dan e increzator in sansele lui de a deveni campion

Pugilistul roman de 31 de ani va urca maine seara in ring, la New York, impotriva unui adversar cat se poate de puternic – dominicanul Franklin Gonzalez.

Jo Jo Dan e increzator in sansele lui de a deveni campion

In conditiile in care nu a mai boxat de aproape 13 luni, Jo Jo Dan beneficiaza de un meci de incalzire, astfel ca partida se va disputa pe durata a opt reprize. Ionut a recunoscut, intr-un interviu acordat pentru presa canadiana, ca are toate sansele ca anul viitor sa se bata din nou pentru o centura.

„Gonzalez este un adversar periculos, un stangaci redutabil. In cazul in care il voi bate, anul viitor voi avea ocazia sa lupt pentru o centura de campion al Americii de Nord la categoria welter” a precizat Jo Jo Dan. Boxerul giurgiuvean sustine insa ca are incredere in fortele sale pentru a deveni chiar campion mondial in viitorul cat mai apropiat. Desi Franklin Gonzalez, adversarul sau de maine, are 15 victorii obtinute la profesionisti, dintre care 10 prin knock-out, romanul spune ca nu va avea probleme, dar ca isi pastra respectul pentru dominican. „Nu imi place sa fac pronosticuri, sa afirm de pe acum ca il rup, ca il distrug, sunt boxer profesionist, iar atunci cand ma urc in ring imi fac treaba cat pot de bine” a afirmat pugilistul roman.

author avatar
Cristi Ionita
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger