AcasăSPORTJo Jo Dan a semnat cu promotorul american Lou Di Bella

Jo Jo Dan a semnat cu promotorul american Lou Di Bella

Jo Jo Dan are 29 de victorii la profesionisti

Ionut Dan „Jo Jo” Ion, unul dintre cei mai bine cotati boxeri romani la nivel de profesionisti, revine in ring dupa o pauza de aproape 13 luni, timp in care doua infruntari i-au fost amanate.

Jo Jo Dan are 29 de victorii la profesionisti

Pugilistul de 31 de ani si-a deschis portile in SUA, dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu celebrul promotor american Lou Di Bella.

Lou Di Bella, implicat de 30 de ani in box

Boxerul mai avea contract pana la sfarsitul lui 2013 cu Chris Ganescu, insa acesta din urma si-a dat acceptul ca Jo Jo Dan sa ajunga pe mana managerului care se ocupa de destinele lui Sergio Martinez (campion mondial WBC la categoria mijlocie), dar si a fostilor campioni mondiali Jermain Taylor, Bernard Hopkins, Paulie Malignaggi si Andre Berto. Gratie colaborarii cu Lou Di Bella, Jo Jo Dan va avea ocazie sa boxeze pentru prima data in SUA, el urmand sa dispute un meci pe 19 decembrie, in „Roseland Ballroom” din New York, impotriva unui adversar care urmeaza a fi determinat. Cu aceasta ocazie, boxerul roman isi marcheaza revenirea in ring dupa aproape 13 luni.

Pe 26 noiembrie anul trecut, la Trabzon, Jo Jo Dan pierdea la puncte meciul cu Selcuk Aydin disputat in limitele categoriei welter. Pugilistul giurgiuvean a suferit atunci o fractura de mandibula care l-a tinut sase luni in afara salii de box. Revenit in vara acestui an la antrenament, Jo Jo Dan ar fi trebuit sa se lupte cu Antonin Decarie si Kevin Bizier la Montreal, dar cei doi canadieni au renuntat la ideea de a se bate cu boxerul roman.

author avatar
Cristi Ionita
188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger