AcasăSPORTJo Jo Dan a pierdut si al doilea meci cu Selciuk Aydin

Jo Jo Dan a pierdut si al doilea meci cu Selciuk Aydin

Mult asteptata revansa a lui Jo Jo Dan in fata Selciuk Aydin se amana, boxerul roman suferind in aceasta seara, la Trabzon, a doua infrangere in fata luptatorului turc.

Spre deosebire de meciul de anul trecut, de la Istanbul, cand Jo Jo Dan si-a respectat prea mult adversarul, boxerul roman s-a aruncat in lupta de la primul gong al disputei pentru centura de campion WBC Silver la semimijlocie.

Minunea a durat doar ceva mai mult de un minut, Selciuk reusind sa obtina primul knock-down al serii cand l-a surprins pe Jo Jo Dan cu o contra de zile mari.

Profitand de avantajul luat rapid pe foile arbitrilor, turcul a stat mult la cutie si l-a lasat pe sportivul nostru sa-si faca numarul.

Jo Jo Dan a impus in mare masura ritmul disputei, dar a platit tribut lipsei de forta din brate. Romanul a lovit mai mult, dar rareori l-a pus in dificultate pe turc.

Ca si la Istanbul, Selciuk a demonstrat ca este un sportiv care loveste mult mai puternic, turcul folosindu-se din plin si de trucuri mai putin legale.

In momentul in care se pare ca romanul poate reveni pe foile de arbitraj a intervenit un moment de visare al lui Jo Jo Dan, iar acesta a fost trimis din nou la podea in runda a 11-a, cand Selciuk l-a surprins cu o dreapta de zile mari.

Sustinut de peste 7.000 de spectatori, Selciuk a fost penalizat cu un punct pentru tineri in ultima repriza, dar nu a mai contat, turcul adjudecandu-si victoria la puncte in urma unei decizii unanime.

A fost a doua infrangere suferite de Jo Jo Dan in fata lui Selciuk Aydin, iar pentru roman exista posibilitatea ca de acum inainte sa treaca la o categorie superioara.

Selciuk Aydin a obtinut a 24-a victorie, din 24 de meciuri.

author avatar
Cristi Ionita
201 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger