AcasăSPORTJo Jo Dan a intrat in TOP 10 la categoria welter

Jo Jo Dan a intrat in TOP 10 la categoria welter

Boxerul roman Ion Ionut Jo Jo Dan, campionul Caraibelor la categoria welter, ocupa locul 10 in topul celor mai buni boxeri ai categoriei sale, desi nu a mai luptat din noiembrie anul trecut, cand a fost invins, la decizie, de turcul Selcuk Aydin.

Jo Jo Dan a castigat 29 dintre cele 31 de meciuri sustinute la profesionisti

In ciuda celor doua infrangeri suferite in fata lui Selcuk, Jo Jo Dan ramane un boxer cautat la categoria welter, romanul fiind foarte aproape sa dispute un meci in gala in care Lucian Bute a fost invins de Carl Froch, la Nottingham.

Mayweather este actualul campion mondial WBC de la categoria welter

Britanicul Kell Brook, locul 7 mondial, a refuzat un meci cu Jo Jo Dan pe motiv ca giurgiuveanul este un adversar periculos care ii poate pune in pericol palmaresul imaculat. Devenit proaspat tatic de curand, Jo Jo Dan negociaza in aceasta perioada un meci la Montreal cu canadianul Antonin Decarie, campionul WBC International, boxer care ocupa locul 12 in ierarhia mondiala.

Mayweather, regele categoriei Welter

Clasamentul celor mai buni boxeri de la categoria welter este dominat de pugilistul american Floyd Mayweather. Neinvins in 43 de meciuri la profesionisti, Mayweather l-a invins ultima data pe Miguel Angel Cotto intr-un meci disputat pe 5 mai, la Las Vegas. Incarcerat pe 1 iunie intr-un penitenciar de maxima siguranta, dupa ce a fost condamnat la 97 de zile de inchisoare pentru violenta domestica, Mayweather a acuzat conditiile de detentie dupa numai 12 zile si a facut cerere pentru ca restul de condamnare sa o efectueze sub forma arestului la domiciliu. Boxerul considera ca s-ar putea retrage din activitate din cauza faptului ca trebuie sa petreaca 23 de ore pe zi in celula si nu are posibilitatea de a se antrena sub nicio forma.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger