AcasăSPORTJo Jo Dan, „sparring” pentru campionul Amir Khan

Jo Jo Dan, „sparring” pentru campionul Amir Khan

Jo Jo Dan incearca sa revina in prim planul categoriei welter

Boxerul britanic Amir Khan, detinatorul centurii WBC Silver la categoria semimijlocie, are o lista de trei adversari pentru urmatorul sau meci din 2016, care il include si pe romanul Jo Jo Dan, fost challenger la titlul mondial IBF.

Jo Jo Dan incearca sa revina in prim planul categoriei welter

Fost campion WBA si IBF la super-usoara, Amir Khan planuieste in vara un meci revansa cu americanul Danny Garcia, detinatorul centurii cu diamante la semimijlocie in versiunea WBC, sau Kell Brook, campionul IBF. In pregatirea acelui meci din vara, Khan are o lista de trei adversari pentru o lupta programata in luna martie: Jo Jo Dan, Andre Berto si Brandon Rios. Britanicul simte nevoia unui meci de pregatire, pentru ca nu a mai urcat in ring din mai 2015, cand l-a invins la puncte pe Chris Algieri.
Jo Jo Dan (35 de victorii si 3 infrangeri in palmares) a fost invins in martie 2015 de campionul mondial Kell Brook prin KO tehnic in repriza a 4-a, intr-un meci cu titlul mondial IBF pe masa, si incearca sa revina in prim planul categoriei welter. El a castigat un meci in septembrie cu Rafal Jackiewicz, dar o confruntare cu Amir Khan ar fi o mare oportunitate pentru pugilistul roman.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger