AcasăSPORTJo Jo Dan: “Il fac pe turc sa ma muste de manusi”

Jo Jo Dan: “Il fac pe turc sa ma muste de manusi”

Boxerul face multa pregatire fizica in Turcia

Ajuns in Turcia, pentru meciul cu turcul Selciuk Aydin, de sambata 26 noiembrie, Jo Jo Dan si-a manifestat din plin gandurile razboinice.

Boxerul face multa pregatire fizica in Turcia

Aflat in fata celui mai important meci al carierei, Jo Jo Dan a zburat 20 de ore si a cheltuit 25.000 de dolari pentru a ajunge la Trabzon. Boxerul roman a declarat ca “meciul cu Selciuk este de totul sau nimic, voi ataca de la primul gong, turcul va simti gustul manusilor mele”. Jo Jo a inceput, de ieri, antrenamentele la Trabzon si mai trebuie sa slabeasca circa doua kilograme. Chris Ganescu, impresarul lui Dan, a precizat ca “meciul se va disputa la Trabzon (n.r. – unde s-a nascut Selciuk) pentru ca turcul a cerut prea multi bani ca sa se bata in Canada”.

Impresarul a mai spus ca “Jo Jo poate deveni titular de gala in Canada, daca bate, sau poate urca in categorie, daca pierde”. Selciuk vrea sa-l puna rapid la podea pe roman, considerand ca Jo Jo nu este de nasul sau. Cei doi se bat pentru centura de campion WBC Silver la categoria semi-mijlocie. Romanul are 29 de victorii (16 prin knock-out) si o infrangere, cea cu cantec suferita in fata lui Selciuk pe 5 iunie 2010, la Istanbul. Turcul a castigat toate cele 22 de meciuri disputate, avand 17 victorii obtinute prin knock-out.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari

1 COMENTARIU

  1. Hai Ionut! Fara frica cu Turcu.
    Gindeste-te de istoria noastra de acum sute de ani cind Stefan, Vlad si Mircea ii bateau pe turci cu inferioritate numerica. Gindeste-te ca desi vor fi 10,000 de turci care vor striga impotriva ta, te vei bate doar cu unul. Esti TU imptriva lui. Pe timpuri, 1 Roman se batea cu 5 Turci si invingea. Ai toata forta sa-l bati si istoria este cu noi. Suntem superiori turcilor 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger