AcasăSPORTJO 2020. Vești noi despre Larisa Iordache, înainte de finala de la...

JO 2020. Vești noi despre Larisa Iordache, înainte de finala de la bârnă. ”Glezna rezistă” – VIDEO

JO 2020. Vești noi despre Larisa Iordache, înainte de finala de la bârnă. ”Glezna rezistă” - VIDEO (sursa foto. captură video - Facebook/COSR)

Gimnasta în vârstă de 25 de ani pare hotărâtă să facă tot ce îi stă în putință pentru a obține un rezultat cât mai bun în finala de la bârnă, de la Jocurile Olimpice (JO) 2020, și luptă pentru a fi în formă maximă pe 3 august, cu speranța la o medalie!

Cele mai noi informații venite de la Tokyo, cu privire la starea Larisei Iordache, au venit, sâmbătă, de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin intermediul unui mesaj postat pe o rețea de socializare. Sunt vești mult-așteptate de către fanii Larisei și ai gimnasticii românești în general, știut fiind faptul că după calificări sportiva a acuzat dureri la glezna stângă, având nevoie de recuperare medicală.

COSR: Larisa va lupta pentru visul său!

”Larisa Iordache se antrenează acum la Tokyo. Glezna rezistă, Larisa va lupta pentru visul său!

Antrenorii Lăcrămioara și Cristian Moldovan sunt lângă ea și mulțumesc colectivului medical al COSR pentru ajutor: doctorilor Vasile Oșean, Diana Torje, Dan Tanase, lui Iustin Răduțu, asistent și kinetoterapeutului Mircea Nuțescu. Succes, Larisa!”, sună mesajul dătător de speranță transmis în dimineața zilei de 31 iulie, pe pagina de Facebook a COSR-ului.

De altfel, din imagini se poate vedea că Iordache face mișcare în sala de antrenamente și exersează și la bârnă, având glezna stângă protejată cu un bandaj.

Zilele trecute, Federația Română de Gimnastică anunțase că Larisa Iordache își reluase antrenamentele, ”după infiltrații și fizioterapie”, și că se pregătește pentru finală – VEZI AICI.

Finala de la bârnă, aparatul favorit al Larisei, este programată pentru 3 august.

312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger