AcasăSPORTJO 2020. Larisa Iordache, mesaj emoționant după ce și-a văzut visul năruit:...

JO 2020. Larisa Iordache, mesaj emoționant după ce și-a văzut visul năruit: ”Am încercat și am sperat până în ultima clipă”

sursa foto: Facebook/Federația Română de Gimnastică - COSR/Team Romania/Cristian Nistor

Doar Larisa poate spune ce e în sufletul unui sportiv care speră până în ultimul moment că poate concura într-o finală olimpică, dar se vede nevoit să se retragă, din cauza durerii fizice mult prea greu de îndurat.

După ce s-a străduit din răsputeri să treacă peste durerile resimțite la glezna stângă, s-a antrenat și a sperat că va reuși să intre, marți, în finala olimpică de la aparatul ei favorit, bârna, Larisa s-a văzut nevoită să renunțe la visul de a intra în lupta pentru o medalie la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo.

Vestea tristă, anunțată inițial de Comitetul Olimpic și Sportiv Român, a fost urmată de o reacție încărcată de emoție din partea gimnastei. ”Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”, a scris Larisa, pe Facebook.

Momentele prin care trece gimnasta sunt cu atât mai grele cu cât sportiva și-a pierdut mama în această vară, înainte de Jocurile Olimpice. Și resimte cu atât mai puternic lipsa ființei care i-a dat viață și a susținut-o în decursul carierei sale în lumea gimnasticii. ”Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… 😞 Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!❤️

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul”, a mai mărturisit Larisa Iordache.

Larisa: Drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată

Sportiva a ținut să le adreseze cuvinte frumoase antrenorilor ei – Lăcrămioara și Cristi Moldovan, și, totodată, un gând de apreciere celor care i-au transmis încurajări. Larisa dă de înțeles că nu va renunța la planurile ce țin de gimnastică, dar că înainte de orice va lua o pauză pentru a se reface.

”Însă drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată.

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic”, a mai transmis gimnasta în vârstă de 25 de ani prin intermediul rețelei de socializare.

Vă amintim că Larisa Iordache nu a mai intrat în finala olimpică de la bârnă, din 3 august, deși speranțele sale, ale antrenorilor și ale fanilor gimnasticii din România au fost că sportiva va reuși să concureze, după emoțiile apărute în calificări, când se văzuse că Larisa s-a resimțit puternic, acuzând dureri la gleznă. În zilele ce au urmat, Iordache a revenit la antrenamente și s-a luptat să poată evolua în marea finală de la bârnă, cu speranța unui rezultat cât mai bun.

213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger