AcasăSPORTJimmy Jump, la Copa America

Jimmy Jump, la Copa America

Celebrul Jimmy Jump a „lovit” din nou. El a aparut la Copa America, in timpul sfertului de finala dintre Argentina si Uruguay.

Acesta l-a convins pe Aguero sa accepte sa poarte o caciulita, apoi a fost nevoit sa scape de fortele de ordine care l-au alergat pe teren.

FC Brasov vrea alt antrenor portughez

Conducerea lui FC Brasov si-a propus sa-l inlocuiasca pe Toni Conceicao cu un alt antrenor portughez. Favorit sa preia gruparea de sub Tampa este Jose Gomes (40 de ani), fostul secund al lui Josualdo Ferreira la FC Porto si Panathinaikos Atena.

La Feyenoord, jucatorii au dat afara antrenorul

Mario Been, antrenorul formatiei Feyenoord Rotterdam, a fost demis, dupa ce seniorii au votat impotriva lui. 13 dintre cei 18 fotbalisti aflati in lotul lui Feyenoord au votat pentru plecarea antrenorului cu care echipa a incheiat pe locul 10 ultimul sezon din Olanda.

Keseru viseaza la nationala

Atacantul roman Claudiu Keseru a marcat golul reusit de Angers in meciul amical pe care echipa sa de club l-a incheiat la egalitate, 1-1 cu Rennes. Fotbalistul de 24 de ani a anuntat ca si-a propus sa ajunga sub comanda lui Victor Piturca, la nationala Romaniei.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
103 afisari
Zenville

Ultimele știri

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...

Vânt puternic în mai multe zone din țară. Avertizare de la ANM – HARTA/Cum va fi vremea în București

Vântul va avea intensificări, vineri, în cea mai mare parte a țării. Rafalele vor fi mai puternice la munte, în zona înaltă. Meteorologii au...
proger