AcasăSPORTJean Pascal si-a tras consilier de renume inainte de meciul cu Bute

Jean Pascal si-a tras consilier de renume inainte de meciul cu Bute

Pe 25 mai, la Montreal, Lucian Bute si Jean Pascal se bat intr-un meci de „totul sau nimic” pentru carierele lor de boxeri profesionisti.

Ambii luptatori se pregatesc cat pot de bine si isi iau toate masurile de siguranta pentru a fi siguri ca, dupa 25 mai, vor fi pe un trend ascendent.

Ultima mutare a venit din partea lui Jean Pascal, boxer care si-a tras un consilier de renume mondial special pentru confruntarea de la Montreal.

Fostul campion mondial de la categoria semigrea a semnat un acord cu Roy Jones jr., pugilist care ramane in istorie gratie numeroaselor titluri mondiale cucerite la patru categorii diferite: mijlocie, supermijlocie, semigrea si grea.

Roy Jones Junior

De altfel, Roy Jones jr. este singurul boxer din istorie care si-a inceput cariera la categoria semiusoara si a ajuns sa castige un titlu de campion mondial la categoria grea.

Roy Jones jr. are 55 de victorii si opt infrangeri in boxul profesionist, suferind o singura infrangere intre 6 mai 1989 si 8 noiembrie 2003.

Americanul de 44 de ani i-a rapus, de-a lungul timpului, pe Bernard Hopkins, James Toney, Eric Lucas, Antonio Tarver, Julio Cesar Gonzalez, Felix Trinidad, Jeff Lacy sau Omar Sheika.

In ultima perioada, Roy Jones jr. a facut tranzitia catre filme, fiind un star in devenire la Hollywood.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger