AcasăSPORTJean Pascal si-a tras consilier de renume inainte de meciul cu Bute

Jean Pascal si-a tras consilier de renume inainte de meciul cu Bute

Pe 25 mai, la Montreal, Lucian Bute si Jean Pascal se bat intr-un meci de „totul sau nimic” pentru carierele lor de boxeri profesionisti.

Ambii luptatori se pregatesc cat pot de bine si isi iau toate masurile de siguranta pentru a fi siguri ca, dupa 25 mai, vor fi pe un trend ascendent.

Ultima mutare a venit din partea lui Jean Pascal, boxer care si-a tras un consilier de renume mondial special pentru confruntarea de la Montreal.

Fostul campion mondial de la categoria semigrea a semnat un acord cu Roy Jones jr., pugilist care ramane in istorie gratie numeroaselor titluri mondiale cucerite la patru categorii diferite: mijlocie, supermijlocie, semigrea si grea.

Roy Jones Junior

De altfel, Roy Jones jr. este singurul boxer din istorie care si-a inceput cariera la categoria semiusoara si a ajuns sa castige un titlu de campion mondial la categoria grea.

Roy Jones jr. are 55 de victorii si opt infrangeri in boxul profesionist, suferind o singura infrangere intre 6 mai 1989 si 8 noiembrie 2003.

Americanul de 44 de ani i-a rapus, de-a lungul timpului, pe Bernard Hopkins, James Toney, Eric Lucas, Antonio Tarver, Julio Cesar Gonzalez, Felix Trinidad, Jeff Lacy sau Omar Sheika.

In ultima perioada, Roy Jones jr. a facut tranzitia catre filme, fiind un star in devenire la Hollywood.

author avatar
Cristi Ionita
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger