AcasăSPORTJean Pascal: "Il astept pe Bute acasa cu centura!”

Jean Pascal: „Il astept pe Bute acasa cu centura!”

Pascal nu uita ca, in 2008, Froch i-a provocat prima infrangere la profesionisti

Canadianul Jean Pascal, pugilist care a piedut in fata lui Carl Froch, in 2008, chiar la Notthingham, ii ofera cateva sfaturi campionului de la Interbox in vederea meciului de pe 26 mai.

Pascal nu uita ca, in 2008, Froch i-a provocat prima infrangere la profesionisti

Lucian Bute si Jean Pascal s-au tot duelat de-a lungul timpului in declaratii, dar niciodata nu si-au incrucisat manusile in ring, pentru a vedea care este mai bun. De altfel, ar fi fost si greu. Ambii sub legitimati la clubul Interbox, iar canadianul a urcat de trei ani la o categorie superioara, semigrea.

Desi pana acum a trecut drept un dusman declarat al campionului roman, Pascal a ajuns sa-i ureze succes lui Bute in lupta cu Froch, sportiv in fata caruia canadianul a pierdut in 2008. „Lucian o sa aiba de infruntat o atmosfera foarte, foarte ostila in Anglia. Vor fi minimum 10.000 de «hooligans» care il vor asedia continuu. Bute nu este obisnuit sa primeasca lovituri tari, asa cum expediaza Carl Froch. Sunt convins ca Lucian va suferi, pentru ca si eu am suferit atunci cand m-am luptat cu Froch. Insa, voi fi suporterul lui Bute. Atat eu, cat si intreaga provincie Quebec. Toti il asteptam acasa cu centura!”, a declarat Jean Pascal.

author avatar
Sebastian Stan
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger