AcasăSPORTJean Pascal face dezvaluiri socante: Bute a fost rupt in bataie la...

Jean Pascal face dezvaluiri socante: Bute a fost rupt in bataie la antrenamente de americanul Chris Henry!

Motivul pentru care romanul Lucian Bute n-a mai boxat pe 25 mai cu Jean Pascal il reprezinta bataia sora cu moartea incasata de galatean de la sparring-partner-ul sau, americanul Chris Henry, sustine pugilistul de origine haitiana.

Lucian Bute

Pe toata lumea a surprins anuntul facut de Lucian Bute in primavara, legat de anularea meciului cu Jean Pascal. Obligat sa se opereze la bratul stang (interventie suferita pe data de 9 mai), galateanul se pare ca ar fi fost grav accidentat chiar de pugilistul inchiriat sa-l tina-n forma in cantonamentul din Florida, care a avut loc in primavara. Este vorba despre Chris Henry, un american de 32 de ani, cu 26 de victorii (21 prin KO) din 28 de lupte la profesionisti.

Jean Pascal

Din spusele lui Pascal, Bute si Henry s-au batut cat se poate de serios la un antrenament, fostul campion IBF la categoria supermijlocie fiind trimis in lumea viselor sparring-partner-ul texan. „Bute este terminat, Bute este terminat! Nu mai are nici o speranta”, a scris Jean Pascal pe contul personal de Twitter, dupa care a revenit cu explicatii: „M-am saturat de aceste jocuri, vreau doar sa-i tabacesc fundul romanului. Faceti odata ca aceasta lupta sa aiba loc! Bute Este marioneta lui Larouche. Anuntul accidentarii lui a fost planificat, pentru ca nu are curaj, pentru ca nu are incredere in el si pentru ca este un campion de hartie. Pe Bute l-a culcat la pamant partenerul lui de antrenament in Florida, de-asta au amanat lupta din 25 mai. Vor astepta pana in februarie ca barbia lui Bute sa-si revina dupa evenimentele din ultimul cantonament”.

Chris Henry

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
965 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger