AcasăSPORTJean Padureanu si-ar vinde un organ sa scoata Bistrita din faliment

Jean Padureanu si-ar vinde un organ sa scoata Bistrita din faliment

La 75 de ani, „Lordul” ia in calcul orice solutie care poate ajuta financiar clubul la care munceste de aproape jumatate de veac.

La 75 de ani, "Lordul" face orice sacrificiu pentru Gloria Bistrita

Niciodata nu l-au caracterizat vorbele mari, numai ca situatia pe care o traverseaza Gloria Bistrita il impinge pe Jean Padureanu si spre fraze pompoase. Luni seara, invitat intr-o emisiune la postul local „As-TV”, olteanul cu viza de Bistrita a declarat ca niciun sacrificiu nu este prea mare pentru salvarea echipei: „Chiar mi-as vine inima sau orice alt organ numai sa pot ajuta clubul si sa promovam din nou. Pentru mine, acum, este foarte important sa le dau jucatorilor ceva bani pana vin concediile si le promit ca fac tot posibilul sa-mi tin cuvantul. De cand sunt eu conducator, niciodata n-au fost restante salariale atat de mari, de 3-4 luni”.

Bomba cu ceas: vrea inca 100.000 de euro de la Lise Sandu!

In plina ancheta a procurorilor DNA, legata de imprumutul de 400.000 de euro pe care l-a facut la Lise Sandu, imprumut girat cu banii din drepturile tv, Jean Padureanu intentioneaza s-o viziteze din nou pe sotia presedintelui FRF. Exista informatii potrivit carora „Tata Jean” va veni maine la Bucuresti pentru a-i cere sotiei lui Mircea Sandu sa-l crediteze cu inca 100.000 de euro. Banii vor fi folositi pentru plata salariilor restante ale fotbalistilor si ale membrilor staff-ului tehnic.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger