AcasăSPORTJean Padureanu a suferit o comotie cerebrala

Jean Padureanu a suferit o comotie cerebrala

Jean Padureanu a cazut pe scari, fiind la un pas sa-si piarda viata

Fostul presedinte al Gloriei Bistrita s-a intors in spital mai repede decat se astepta chiar el. Un accident nefericit l-a adus din nou pe mana medicilor pe cel supranumit „Lordul”.

Jean Padureanu a cazut pe scari, fiind la un pas sa-si piarda viata

Abia eliberat din inchisoare, Jean Padureanu a fost la un pas de o tragedie. Candva cel mai puternic om din fotbalul romanesc, „Tata Jean” a cazut in scara blocului in care locuieste, lovindu-se la cap, in zona cefei. Doctorii de la Spitalul Judetean Bistrita banuiesc ca „Lordul” a suferit o comotie cerebrala si din aceasta cauza a cazut. Gasit de o vecina, Padureanu a fost transportat de urgenta la spital, unde a ajuns imobilizat pe o targa si purtand un guler cervical. In prezent, starea sa este stabila, dar doctorii nu exclud posibilitatea de a aparea complicatii, dat fiind varsta inaintata a lui Padureanu si numeroasele probleme de sanatate cu care se confrunta.
„Ma duc acasa si ma apuc de treaba. Cum unde? La Gloria Bistrita”, afirma Jean Padureanu joi seara, dupa ce a fost eliberat din inchisoare, acolo unde a stat un an si trei luni.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger