AcasăSPORTJakob Vestergaard preia CSM Bucuresti

Jakob Vestergaard preia CSM Bucuresti

Jakob Vestergaard vine cu ganduri mari la CSM Bucuresti

Antrenorul pe care Oltchim l-a angajat in 2012 ca sa construiasca o echipa galactica la Ramnicu Valcea revine in Romania dupa numai un an de cand a plecat din tara.

Jakob Vestergaard vine cu ganduri mari la CSM Bucuresti

Danezul Jakob Vestergaard (39 de ani) este noul director tehnic al CSM Bucuresti, formatie finantata de Primaria Capitalei si care isi propune sa domine handbalul romanesc de maniera in care o facea Oltchim. Contractul a fost semnat ieri si se intinde pe doi ani, obiectivul lui Vestergaard fiind calificarea cu CSM in fazele superioare ale Ligii Campionilor. Sosirea danezului la Bucuresti era previzibila, din moment ce Mette Klit, „secundul” sau, conduce formatia CSM de aproape doua luni!
Jakob Vestergaard este dublu castigator al Ligii Campionilor cu Viborg HK. CSM Bucuresti nu va juca in cupele europene in sezonul 2014/ 2015, dar chiar si asa a realizat achizitii importante, in vederea construirii unui lot puternic: vedete sunt braziliencele Fernanda Franca da Silva, Ana Paula Rodrigues, Mayssa Pessoa si Deonise Fachinello Cavaleiro (campioane mondiale), precum si Carmen Martin (Spania), Linnea Torstensson (Suedia) si Ekaterina Vetkova (Rusia).

author avatar
Laurentiu Teodorescu
154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger