AcasăSPORTJaf ca-n filme la conacul vedetei Belgiei

Jaf ca-n filme la conacul vedetei Belgiei

Cel mai puternic adversar al României de la Euro, jefuit în timp ce se antrena în Arabia Saudită. Vorbim despre Kevin De Bruyne, de la Manchester City, și al său conac care sâmbătă a fost călcat de hoți.

Proprietatea are o suprafață de aproape 30 de hectare. Belgianul a cumpărat domeniul în 2015, pe când avea doar 24 de ani.

Superstarul „dracilor roșii”, dar nici soția și cei trei copii ai cuplului nu se aflau la conac atunci când a avut loc spargerea. Potrivit HLN, De Bruyne și familia sa folosesc rar proprietatea, deoarece își petrec cea mai mare parte a timpului la casa din Wilmslow, Cheshire.

Tot agenția de știri HLN a scris că hoții au furat diverse articole de la proprietatea din Bolderberg, dar nu au fost furnizate alte detalii despre valoarea acestora. Se presupune că tâlharii ar fi folosit o scară pentru a ajunge la primul etaj și a intra în casă.

Sâmbătă, mijlocașul belgian a zburat în Arabia Saudită, împreună cu restul echipei Manchester City, care va lua startul în Cupa Mondială a Cluburilor.

În weekend, City a remizat acasă, scor 2-2, cu Crystal Palace, o surpriză uriașă. KDB a ratat meciul din cauza unei accidentări la coapsă, dar, totuși, a plecat în Orientul Mijlociu ca parte a lotului de 23 de oameni al lui Pep Guardiola.

Accidentarea a necesitat o intervenție chirurgicală, însă se speră într-o refacere fără operație.

author avatar
Mihail Ioan
384 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger