AcasăSPORTFrancezul Joel Thomas a semnat cu Dinamo

Francezul Joel Thomas a semnat cu Dinamo

Joel Thomas a marcat sase goluri pentru CS Severin

Atacantul Joel Thomas a declarat, ieri, dupa efectuarea vizitei medicale, ca este fericit ca a semnat un contract cu Dinamo, echipa alaturi de care spera sa aiba un sezon bun.

Joel Thomas a marcat sase goluri pentru CS Severin

„Totul e in regula la vizita medicala. Am semnat contractul, sunt fericit si sper sa am un sezon foarte bun cu Dinamo. Acum urmeaza o perioada de pregatire in care incercam sa acumulam cat mai mult pentru a fi in forma in noul sezon”, a declarat Joel Thomas, nascut in Franta din parinti ivorieni. Atacantul de culoare s-a descris drept un fotbalist care munceste pentru echipa: „Nu mi-am propus sa marchez un numar de goluri. Eu inscriu, dar dau si pase de gol, asa ca din punctul meu de vedere voi incerca sa joc cat mai bine si sa am un sezon cat mai bun”. Prezent si el la vizita medicala, mijlocasul Andrei Vastag, care a jucat anul trecut la Viitorul Constanta, s-a aratat incantat ca s-a intors la Dinamo: „Sunt bucuros ca am revenit, e un sentiment placut. Am mai trecut pe aici, dar eram destul de mic si nu puteam face fata presiunii. Cel mai greu de convins a fost tatal meu, nici eu nu am inteles de ce, dar pana la urma l-am convins, nu a avut de ales. Nu e stelist, dar a fost putin suparat pentru ceea ce mi s-a intamplat data trecuta”.

Jucatorii dinamovisti au efectuat ieri dimineata vizita medicala la Institutul National de Medicina Sportiva. Bucurestenii vor efectua un stagiu de pregatire la Poiana Brasov in perioada 22-29 iunie, urmand ca intre 1 si 13 iulie sa urmeze un program de pregatire in Anglia, unde sunt programate mai multe partide amicale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger