AcasăSPORTIuliu Muresan avertizeaza jucatorii de la CFR Cluj: "Va interzic sa mai...

Iuliu Muresan avertizeaza jucatorii de la CFR Cluj: „Va interzic sa mai vorbiti de Steaua!”

Iuliu Muresan nu accepta "razboinici" in echipa sa

Niciun jucator din lotul campioanei CFR Cluj, cu atat mai mult atacantul Pantelis Kapetanos, nu mai are voie de acum inainte sa comenteze in public chestiuni referitoare la rivala Steaua. In caz contracr, cel in cauza risca o amenda drastica din partea conducerii.

Iuliu Muresan nu accepta "razboinici" in echipa sa

Totul a pornit de la declaratiile facute luni de Pantelis Kapetanos la adresa finantatorului stelist Gigi Becali, pe care l-a facut direct responsabil de contraperformantele „militarilor” din ultimele sezoane.

Pantelis Kapetanos pe vremea cand evolua la Steaua

Reactia nervoasa a latifundiarului din Pipera i-a „speriat” pe conducatorii campioanei CFR Cluj, care ieri au decis, prin vocea presedintelui Iuliu Muresan, sa interzica fotbalistilor din lotul condus de Ioan Andone sa-si mai expuna pareri referitoare la situatia de la Steaua: „Jucatorul nostru nu trebuia sa comenteze in niciun fel perioada in care a fost la Steaua. Il rog si public sa nu mai faca declaratii despre ceea ce a fost la alte echipe la care a jucat. Nici el, nici altcineva de la CFR Cluj nu va mai avea voie sa se refere la Steaua sau la alti adversari! Reactia lui Gigi Becali nu o comentez si nu o sa comentez niciodata ce spune el. Si daca era adevarat ce s-a intamplat la Steaua, Kapetanos nu trebuia sa spuna, sunt lucruri care tin de fiecare echipa. Sunt probleme interne si nu trebuie spuse. Nu e fair-play in general, cand pleci de la o echipa sa critici ce a fost acolo”. Pantelis Kapetanos a evoluat in Ghencea intre 2008 si 2011, marcand 30 de goluri in 82 de partide.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
337 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger